Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Γιατί κάνουμε καλα που αφήνουμε τους γερμανούς να μας γαμάνε (part 3 )

Μιας και μπήκαν τα Χριστούγεννα θεώρησα πως ήρθε ο καιρός , με έναν ολόκληρο χρόνο καθυστέρηση να αποτελείωσω τις Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες μου στο Βερολίνο . 
Στο Βερόλινο λοιπον η μεσογειακη σιλουετα μαλλον εχει ιδιαιτερο σουξε η αληθεια ειναι . Τοσο μεγαλο που στις 10 μέρες που ηταν εκει καταφερα δυο one night stand και ενα φασωματακι στη παιδικη χαρα .Αυτη λοιπον ειναι η τελευταια γερμανικη περιπετεια εκεινων των Χριστουγεννων . Μετα το καταπληκτικο σεξ με τον φιλο μας τον Timo , η αυτοπεποιθηση μου ειχε πιασει πλεον νεα ολοκαινουργια υψη . Ετσι οταν το προτελευταιο μου βραδυ πηγαμε στο γνωστο μας μπαρ για εκεινη την εκδρομη στο kptn , ενιωθα ολιγον τη μια θεα . Αφου μπανιζα για κανενα μισαωρο ενα πολυ γοητευτικο μαυρο , κατα πασα πιθανοτητα γκει αν κρινουμε απο το υπεροχο στυλ του , ο μαυρος εφυγε . Φανταζεσθε την απογοητευση μου .
Ετσι προσπαθησα κουτσα κουτσα να αναζητησω ενα νεο αντικειμενο του ποθου , χωρις αποτελεσμα . Καπου τοτε ηταν που εξεφρασα τον προβληματισμο μου στον φιλο μου τον Λ.
Εκεινος μου εδειξε καπου στο βαθος του μπαρ εναν πολυ γοητευτικο γερμανο , εξαιρετικης ποιοτητας ΑΑ και συνοδευσε τη κινηση του με την ατακα :
-Ναι , αλλα αυτος ειναι πολυ ωραιος δε σου καθεται με τιποτα . Και συνεχισε λεγοντας μου ποσο ωραιος ειναι , ποσο γαματο τυπακι φαινεται και οτι τοσες μερες τους νικαει στο ποδοσφαιρακι
Λιγο καιρο πριν ή αν ημουν στην Ελλαδα το επιχειρημα του θα με επειθε και θα καθομουν στα αυγα μου . Αλλα η νεοαποκτηθεισα αυτοπεποιθηση δεν θα το δεχοταν ολο αυτο .Καπως ετσι τον κοιταγα και επινα ανεμελα τη μπυρα μου αναμεσα στα τσιγαρα και στον καπνο . Ως που καποια στιγμη παιρνοντας απο τον διαδρομο στον οποιο ο εν λογω κυριος στεκονταν του μιλησα . Για την ακριβεια απλα του ειπα : Hi .
Εδω θα κανω μια μικρη παρενθεση . Υπο νορμαλ συνθηκες ποτε δεν θα πηγαινα σε καποιον που το κοιταγα και με κοιταγε για να του πω γεια στην Ελλαδα . Γενικα δεν θα πηγαινα πουθενα αν ο αλλος δεν μου το εκανε καπως πιο λιανα κοπελα μου αντε ελα προς τα δω με καποια χειρονομια , νευμα ή αν εστω ερχοταν και με επαιρνε σηκωτη απο το τραπεζι . Αλλα το Βερολινο οπως και να το κανουμε ηταν εξωτικο και ενιωθα κι εγω καπως εξωτικη και μιας και το χριστουγεννιατικο πνευμα του αγαπατε αλληλους με επιρρεαζε ιδιαιτερος ειπα να δοκιμασω να αγαπηθω με μερικους Γερμανους . Που ξερω οι Γερμανοι ειναι κακοι και δεν τους αγαπαμε γιατι μας εφεραν τη κριση ( κακια κριση φυγε μακρια ) και την Ανγκελα Μερκελ ( με την πολυ ασχημη γκαρνταρομπα της που μοιαζει με καταλογο Βιβεχρωμ ) , αλλα οι γερμανοι ειναι εξωτκοι και ξανθοι και κανουν και καλο σεξ , οποτε τι πειραζει να ενδωσεις μια φορα κι ας μην ειναι και τοσο politicly correct .( ή δυο , ή τρεις ή πολλες τελος παντων ... αμα πια ) .

Οταν λοιπον μου ανταποδωσε το hi αρχισαμε να μιλαμε .Πρωτα στα πολυ κακα γερμανικα μου , μετα στα σχετικα καλυτερα αγγλικα . Αυτη τη φορα θυμηθηκα να ρωτησω ολα τα βασικα που συνηθως ξεχναω οταν ειμαι υπο επιρρεια αλκοολ :
1. Πως τον λενε : Τομι ( πραγμα πολυ αστειο γιατι τον προηγουμενο τον ελεγαν Timo και γιατι μου θυμισε αυτο :  


Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα και ο επομενος γερμανος που γνωρισα ειχε τραγικο ονομα τον ελεγαν Tobi . Να το ψαξω αυτο με το ταυ καποια στιγμη .
2 . Ποσο χρονων ειναι : 31 . Ε οταν το ακουσα κι αυτο λεω ενταξει αυτο ειναι αστειο πραγματικα δηλαδη με 2 μερες διαφορα συνουσιαστηκα με δυο γερμανους ετων 31 ( που με το ζορι φαινονταν για 21 ) οι οποιοι κι ολας ακουγαν στα ονοματα Τιμο και Τομι . Σαν παιδικο παραμυθι καπως . Με πολυ πορνο μεσα .
3. Τον ρωτησα τη δουλεια κανει δεν καταλαβα ποτε , για να ειμαι ειλικρινης σιγουρα εκανε bmx και επαιζε καθε βραδυ ποδοσφαιρακι στο ιδιο μπαρ .
Αυτα πρεπει να ειπαμε και μετα αρχισαμε να φασωνομαστε , ξανα υπο το soundtrack με τις ιαχες των φιλων μου . Πω πω δεν το πιστευω ναι φασωνεται ουαου δεν το εχω ξαναδει . Καπως ετσι . Ενταξει υπερβαλλω λιγακι αλλα εκεινη την ωρα ενιωσα και λιγο ασχημα . Και ηθελα να φυγω κι ας μη με ενοιαζε που θα φαινομουνα ευκολη .
 Πηγα να παρω τη τσαντα μου . Και με ειχανε κλεψει . Δηλαδη οχι ακριβως εμενα . Οι φιλοι μου ως κλασσικα αγορια δεν κουβαλανε τσαντες οποτε μεσα στη τσαντα μου ειχαν κατασκηνωσει περιπου πεντε φωτογραφικες μηχανες . Καποιος εξυπνος ανθρωπος πηρε τις φωτογραφικες και τα λεφτα απο το πορτοφολι μου αφηνοντας το υπολοιπο περιεχομενο της τσαντας αθικτο . Δυστυχως οι φωτογραφικες εκαναν φτερα οποτε πλεον δεν υπαρχουν και πολλες απεικονισεις απο το επικο εκεινο ταξιδι .Εγω βεβαια το αντιμετωπισα ολο αυτο με περισση χαρα μιας και η ταυτοτητα μου και ολα τα σχετικα χαρτια παρεμειναν στη θεση τους συνεπως κανενας κινδυνος δε θα παρουσιαζοταν στο μελλον . Πηρα τα απομειναρια της τσαντας μου και ξεκινησα για το σπιτι του Τομι .
Περπατωντας περασαμε τις γραμμες των τρενων και ειδαμε τα φωτα και την Alexanderplatz με το Fernsehenturn . Οταν φτασαμε στο σπιτι του , ανοιξε ενα μπουκαλι κρασι και μιλησαμε λιγο πριν αρχισουμε να φιλιομαστε για αλλη μια φορα .
Το σπιτι του ηταν καταπληκτικο . Ισογειο , με εναν μακρυ διαδρομο με το οποιο εφτανες στο ψηλοταβανο σαλονι πανω απο το οποιο σε παταρι βρισκοταν το κρεβατι ( δηλαδη ενα στρωμα ) και ολα οσα συνοδευουν μια κρεβατοκαμαρα . Ημιγυμνη ανεβηκα την καθετη σχεδον σκαλα και καναμε σεξ μεχρι το πρωι . Οι γερμανοι εκτος απο ιδιαιτερα χαρισματικοι εραστες διαθετουν και φοβερη τεχνικη . Ξερουν τι να κανουν για να σε φτασουν στα ορια σου και ξερουν ολη την τεχνη του στοματικου . Επισης ακολουθουν ολους τους κανονες σαβουαρ βιβρ στο κρεβατι που σιγουρα δεν περιλαμβανουν την αγρια και ταχυτατη εκδιωξη μετα το περας της σεξουαλικης πραξης , ή την τεχνικη του να γυρνανε απο την αλλη και να κοιμουνται . Σου δειχνουν τετοια στοργη και προδερμ μεχρι να σε παρει γλυκα ο υπνος , που νομιζεις πως σε προετοιμαζουν για καποιο επομενο γυρο που δεν θα ερθει ποτε .
Το επομενο πρωι ξυπνησα νωρις νωρις και ιδιαιτερα κεφατη περιμενοντας ενα στοιχειωδες πρωινο σεξ . Δυστυχως ο γερμανος φιλος μας παταγε συνεχως αναβολη στο ξυπνητηρι του και δεν ξυπνησε παρα μονον οταν ηταν εντελως απαραιτητο . Μου εκανε καφε , με κερασε πρωινο , και οταν πια κατα τη διαρκεια του πρωινου τσιγαρου φορωντας μονο το τεραστιο πουλοβερ μου προσπαθησα να τον αποπλανησω , επαναλαμβανε συνεχεια πως εχει αργησει χωρις βεβαια να με αρνειται παραλληλα  . Ομως καποια στιγμη εκει που επιανα το σηκωμενο του πουλι μεσα απο το παντελονι του , και με ειχε πλεον σχεδον γδυσει , εκει που ημουν πλεον εκατο τοις εκατο σιγουρη πως επαιτε συνεχεια . Ειδε την ωρα , με πεταξε κυριολεκτικα απο πανω του , με εβαλε να ντυθω σε χρονο dt και φυγαμε μαζι .
Αλλα μιας και οπως προειπα ακολουθουσε ολους τους κανονες του σαβουαρ βιβρ , μου ειπε ποσο ωραια περασε μαζι μου και μου εξηγησε το δρομο , ενω εν τελη μου εδωσε ενα γιγαντιο κινηματογραφικο φιλι και επειτα αναιβηκε στο ποδηλατο του και εξαφανιστηκε στον οριζοντα .
Εγω παρεα πλεον με το χανγκοβερ μου ( και ας το αποδεχτουμε ολιγον τι καυλωμενη ) , συναντησα τις κοπελες της παρεας και επιδωθηκα πρωτα σε ενα επικο πρωινο-μεσημεριανο στα mac donalds και μετα σε ενα μαραθωνιο βιντατζ shopping .
Αυτα λοιπον για τα πιο σεξουαλικα χριστουγεννα της ζωης μου . Καλα χριστουγεννα . Και ελπιζω να σας ελυσα πια την απορια γιατι κανουμε καλα που αφηνουμε τους γερμανους να μας γαμανε . Α , και παρελειψα αυτο .