Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

γιατι κάνουμε καλα που αφήνουμε τους γερμανούς να μας γαμάνε ( o Tomi , o Timo και ο αρχαιολογος ) part 2

Aκριβώς δυο μέρες μετά έφτασε η παραμονή των Χριστουγέννων .Προκειμένου να μπώ στο κλίμα ακουγα , τραγούδαγα και χόρευα εμμονικά αυτο :
 Μετα απο ενα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι οπού φάγαμε τη γαλοπούλα μας και όλα τα καλά του κόσμου ( με αποτέλεσμα μια πρησμένη κοιλία μεχρί απέναντι ) και ήπιαμε επίσης όλα τα καλά του κόσμου ( με απότελεσμα εναν μεθυσμένο να κυλιέται στα γκαζόν και να εκτοξευεί ρουκέτες εμμετού)  , αποφασίσαμε να βγουμέ εξω .
Aφου ψαξαμε για πάνω απο μια ώρα στο ιντερνετ για καποιο παρτυ , αναζητησαμε την αιγλη του γνωστου μπαρ της γειτονιας μας το οποιο μας φιλοξενησε για ολη μας τη διαμονη . Ηταν εντελως αδειο , αλλα ηπιαμε μερικες μπυρες , καποιοι ξερασαν τις τουαλετες , αλλοι αποκοιμηθηκαν και εν τελη οι μισοι επεστρεψαν στο σπιτι ( δηλαδη οσοι ηταν πολυ μεθυσμενοι για να περπατησουν και οσοι δεν ηταν αρκετα μεθυσμενοι για να βγουν ) και οι υπολοιποι αποφασισαμε να ακολουθησουμε σε ενα πανκ μπαρ την αδερφη του κολλητου μου Ν. με το βελγικο αγορι της Γκ. και τους απολυτα πανκ φιλους του .
Οταν εν τελη φτασαμε στο μπαρ ολη η παραπανω παρεα ηταν εξαιρετικα μεθυσμενη και εγω με τις υπολοιπες κοπελες της δικης μας παρεας ( που ειχαν στο μεταξυ καταφτασει ) βαλθηκαμε να φλερταρουμε με εναν ιδιαιτερα ομορφο βελγο χωρις καμια ανταποκριση . Καποια στιγμη απελπισμενες στραφηκαμε στο dancefloor αλλα το μονο αρσενικο που μας κοιταγε επιμονα ηταν ενας τρομακτικος τουρκος στη γωνια . Αλλα ,εκει που ειχαμε εγκαταλειψει καθε ελπιδα εμφανιστηκαν δυο ακρως γοητευτικοι γερμανοι και ο ενας απο τους δυο ηρθε να μου μιλησει . Εμένα μου αρέσε ομως ο φίλος του . Αφου λοιπον μου συστηθηκε ευγενικα ευγενικα τον πασαρα στην φιλη-μικρη αδερφη του κολλητου μου και διακριτικα πλησιασα τον γερμανο νο.2 , ο οποιος δεν εκανε καν το κοπο να μιλησει στα αγγλικα . Απελπισμενη και μισομεθυσμενη στραφηκα στο μπαρ για να παρω μια ακομα μπυρα . Και εκει στο μπαρ προσεξα πως με κοιταγε μαλλον ιδιαιτερα εντονα περα απο τον γνωστο σιχαμενο Τουρκο, ενας ακομα τυπος .
Αφου λοιπον μου ειπε Hallo και εγιναν οι απαραιτητες συνηθεις συστασεις με προσκαλεσε στο τραπεζι του οπου την επινε με τους φιλους του .Με κερασε ενα τσιγαρο , και πανω που ξεκινησε να στριβει το δευτερο ακουσα μια υπεροχη σουινγκ μελωδια . Αρχισα να μισοχορευω στη καρεκλα μου ξερωντας πως μαλλον το παιδι θα θελει να καπνισει το τσιγαρο του και οχι να χορεψει ... :
-Θες να χορεψουμε ? , με ρωτησε σε κατι αναμεσα σε γερμανικα και αγγλικα
- Ναι ναι , απαντησα εγω και σηκωθηκα
Και σε αντιθεση με οτι περιμενα ο φιλος μας ο γερμανος πηρε μαζι του το τσιγαρο του και καταφερε να με χορεψει μια χαρα με στροφουλες και απολα . Οταν τα πραγματα αρχισαν να γινονται καπως πιο θερμα απλα πασαρε διακριτικα το τσιγαρο στο τουρκο που στεκοταν ακριβως απο πισω μας κοιτωντας με το κλασσικο ενοχλητικο βλεμμα του . Του εδωσε το τσιγαρο και με φιλησε . Τοσο απλα .
Στο εντομεταξυ προσπαθουσα να καταλαβω αμα μου αρεσει οντως ή μιλαει το αλκοολ και αν ειναι εστω και λιγο εμπιστη φατσα . Κανενα αποτελεσμα . Ειχα να κανω σεξ ακριβως 11 μηνες και δε σκοπευα να κλεισω ετος . Ετσι , οταν μου προτεινε να παμε μια βολτα , απλα τον ακολουθησα ( νομιζοντας μεσα στη μεθη μου οπως παντα πως  οντως θα παμε βολτα ) Στο εντομευταξυ πριν φυγω ειχα πει στους φιλους μου πως σε μιση ωρα θα παω να τους βρω για να φυγουμε .
Τελικα προφανως και δε πηγαμε βολτα αλλα στο σπιτι του .Καπου στο δρομο του ανακοινωσα πως ειμαι αδιαθετη , και υποστηριξε πως δεν τον νοιαζει . Εστειλα καποια τραγικα μεθυσμενα μηνυματα στους φιλους μου προσπαθωντας να εξηγησω που ακριβως ειναι το σπιτι ( για αγνωστους λογους ) και πριν το καταλαβω ειχαμε φτασει .
Δεν θελω να ειμαι πολυ περιγραφικη αλλα εκανα το καλυτερο σεξ της ζωης μου . Τελειωσα αμετρητες φορες και το καταφχαριστηθηκα . Τωρα θα πω μερικα συμπερασματα για το σεξ με γερμανους για εκμαθηση και εκπαιδευση του ελληνικου μου κοινου :
1. Δε βιαζονται , ποτε και για κανενα λογο , ξερουν να φιλανε και ενδιαφερονται για τη κοπελα πιο πολυ απο οτι για τη πουτσα τους .
2. Μεσα στο πρωτο μισαωρο εχουν κανει τουλαχιστον μια φορα στοματικο στη κοπελα .
3. Δεν σπρωχνουν κεφαλια και δεν απαιτουν τιποτα , ειναι ολα στη διακριτικη σου ευχαιρια . Κανεις οτι θες , δινεις οτι θες και παιρνεις οτι σου δινει ο αλλος .
4. Κρατανε ενα σωστο ρυθμο εναλλαγης προκαραρκτικων , στοματικου , σεξ και υπνου που μπορει να κρατησει για ωρες .
5 . Πολλη αγγαλια και πολλη τρυφεροτητα .
Σε καποια ενδιαμεση φαση λοιπον αναμεσα στην εναλλαγη στην οποια αναφερθηκα παραπανω ο φιλος μας ο γερανος με ρωτησε πως με λενε :
- Μα καλα δε θυμασαι πως με λενε ? απαντησα προσβεβλημενη
- Μα ουτε εσυ ξερεις πως με λενε ανταπαντησε αυτος .
-Πως ξερω , σε λενε Φριντριχ
- Δε με λενε Φριντριχ με λενε Τιμο , μου απαντησε . Λιγες ωρες μετα οταν συνατησα την αδερφη του κολλητου μου εμαθα πως ο Φριντριχ ηταν ο αλλος αυτος που της πασαρα . Καταπληκτικα ....
Το δευτερο σοκ το επαθα οταν μου ειπε πως ειναι 31 . Τι παει να πει 31 , πως γινεται να ειναι 31 ? Δε φαινοταν για 31 , δε ντυνοταν για 31 και δε μιλαγε για  31 .  Ομως μετα απο ολο αυτο το υπεροχο σεξ δε μπορουσα να παραπονεθω για την ηλικια . Οταν εν τελη ξυπνησα και αποφασισα πως επρεπε να γυρισω πισω ,αφου ειχα μια μικρη δυσκολια να του πως πως θελω τα ρουχα μου στα γερμανικα και να τα βρω σπαρμενα στο σπιτι , εφτασα στη κεντρικη πορτα .
Το κινητο σου να μου δωσεις ειπε ο φιλος μας ο Τιμο . Απο μεσα μου σκεφτηκα"Να αλλος ενας μαλακας που ζηταει κινητο και δε θα παρει ποτε " . Ετσι αντι να ασχοληθω περεταιρω επιασα ενα μαρκαδορο και του το εγραψα στο χερι . Οχι ,οχι εδω γραψτο καπου να μεινει . Πηρα ενα παλιο κουτι χυμου και το εγραψα εκει . Και μετα εφυγα . Με το make up μου αλλιωμενο και τα ρουχα απο το ρεβεγιον , το πρωι των Χριστουγεννων βρεθηκα να περιμενω μονη στο μετρο του Βερολινου και να σκεφτομαι ποσο υπεροχο μπορει να ειναι το σεξ . Υποσχεθηκα στον εαυτο μου πως δε θα μου ξαναεπιτρεψω ποτε να ζησω τοσο καιρο χωρις αυτο και γυρισα πισω στο γεματο με αγορια σπιτι οπου υπεμεινα τις εξωνυχιστικες ερωτησεις τους και το ατελειωτο δουλεμα που ακολουθησε .