Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ο μαστουρωμενος τζιβας Ι. ( καλοκαιρίνο κέρατο )

O Θ. ήταν ακόμα στο στράτο σε εβδομαδιαία εκδρόμη-εκπαίδευση στον Έβρο .Εγώ ειχα τελείωσει την εξεταστίκη και η Θεσσαλόνικη εβράζε όπως πάντα το καλόκαιρι , έτσι όταν οι φίλες μου πρότειναν να πάμε στη Σαμοθράκη δεν αρνήθηκα παρότι σε 5 μέρες επρέπε να είμαι στην Αθήνα για να αφαιρέσω ενα σίδερο απο το σαγόνι μου . Κανόνισε λοιπόν ο Θ. να πάρει αδεία τη μέρα που θα γύρναγα απο τη Σαμοθράκη και πριν φύγω για Αθήνα και εγω μαζεψά το σακίδιο μου . Πρίν φύγω με πήγε στη στάση των λεοφωρείων με φίλησε μελοδράματικα και μου ειπέ πως θα του λείψω και πως θα με παίρνει τηλεφώνο κάθε μέρα .
Κάπως έτσι φτάσαμε στη μαγευτική Σαμοθράκη . Δυο μέρες πέρασαν και ο Θ. δεν είχε ακουστεί . Έτσι και εγώ μέτα απο μια παράκρουση , στην οποία με βοήθησε το αλκοόλ , το χόρτο και τα αυτία των φιλενάδων μου , βρέθηκα να κάθομαι σε μια πύρα με διάφορους τύπους γύρω γύρω γνώστους και άγνωστους να τραγουδάνε με κιθάρες . Και χωρις καλά καλά να το καταλάβω βρέθηκα να φιλιέμαι με τον τζιβα που καθόταν ακριβώς δίπλα μου . Εξωτικά .
Όταν συνηδειτοποίησα πως είμαι σε κοινή θέα σκεφτήκα πως καλή ιδέα θα ήταν να παρω το τζιβά και να παω στη παράλια . Και όταν είδα τη παραλία σκεφτηκα πως καλη ιδέα θα ήταν να κάνω βραδύνο μπάνιο μεσα στο ψωφοκρύο . Έτσι μέσα στην παραζάλη πεταξά τα ρούχα μου και μπήκα στη θαλασσά παρέα με τον Ι. Φασωθήκαμε μέσα στο νέρο , μετά εξω από το νέρο και όταν είδα πως τα πράγματα σοβαρευάν ( πραγμά που δε πήρε και πολύ ώρα μιας και δεν υπήρχαν ρούχα ) τον εσπρωξα διακρίτικα προς τα κάτω , όπως τόσοι τυποί εχουν κανει σε τόσες κοπέλες για να τον υποβάλλω να μου κανει στοματίκο . Και εκείνος έπιασε το νόημα . Όσο εκείνος λοιπόν με εγλυφε αρχίσα να θυμάμαι πως ναι δεν ειμαι πια μόνη μου , και πως ο Θ. ειναί κάπου σε ένα ποτάμι και βασανίζεται σε μια λασπώμενη σκηνή  , ενώ εγω εχω το κεφάλι ενό αγνώστου ανάμεσα στα πόδια μου , ο οποίος αγνώστος μάλιστα προσπαθεί να με φέρει σε οργασμό . Δεν είναι σωστο , σκεφτηκά . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ , φωναξα στον τύπο και τον εσπρωξα . Σίγουρα δεν ημούν καθολου ευγενική . Εψαξα τα ρουχά μου γύρω γύρω στη παραλία , ντυθήκα σαν τη τρέλη και ξεκίνησα να γυρνάω προς το καμπινκ όταν θυμηθήκα πως κάτι λείπει . Το σουτιεν μου , γαμωτο , ξεχασα το σουτιεν μου . Σα μανιασμένη γύρισα πίσω και εβάλα τον δυσμοιρό Ι. να ψαξει για το σουτιεν μου με το φωτακι του κινητου , στη πετρώδη παραλία , χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα . Γύρισα πίσω στο καμπινκ και αφου εκάνα εναν εκπληκτίκο εμμετο στο δεντρο δίπλα στη σκηνη μου , έπεσα για ύπνο
Την επόμενη μέρα ξύπνησα μαζι με τις τύψεις μου , ενα φριχτό χανγκόβερ , γευσή εμμετου και χωρίς δείγμα σουτίεν . Γύρισα στη παράλια οπου με μεγάλη μου χάρα βρήκα το ριγε σουτίεν μου και εκάτσα να αναλογήθω τα πτέσματα μου . Ναι , ημουνα γουρουνα , ναι εκανα βλακεια και δε φερθηκα καλα σε κανεναν απο τους δυο ουτε στον Θ. ουτε στον Ι. Το μόνο που μπόρουσα να ελπίζω ήταν να τελειώσουν όλα γρηγορα ( ειδικα το χανγκοβερ ) και να γυρισω πισω λες και δεν ειχε συμβει ποτε τιποτα .
Οτάν γύρισα το βράδυ απο το μπάνιο , βρήκα τον Ι. να κάθεται έξω απο τη σκήνη παρέα με τις φίλες μου . Ωχ , σκέφτηκα απο μέσα μου . Μάλλον δε θα τελειώσει τόσο ευκόλα αυτη η ιστορία  . Αυτός ηρθέ και έκατσε δίπλα μου και πήγε να με φιλήσει στο στόμα . Εγώ τον εσπρώξα .
-Βρήκες αυτο που ψαχναμε χτες ? Πήγα το πρωι και δεν το βρήκα , μου ειπε
-Ναι , το βρήκα , απάντησα και κοίταξα αλλού.
Ευτυχώς εκείνη την ώρα φευγάμε οπότε θα αναγκαζόμασταν να αποχωριστούμε .
-Που πάτε ? μας ρώτησε,
-Στο χώριο που είναι εδω πιο πάνω , απαντησε η φιλη μου η Μ . , θες να ερθείς μαζί μας ...
Οσο δολοφόνικα κι αν την κοίταζα ήταν αργά για να το πάρει πίσω . Αυτός αλλό που δεν ηθέλε .20 λεπτά διαδρομη με τα πόδια δεν του είπα λεξη . Οτι κι αν έλεγε απανταγα μονολεκτικά και κοιταγά αλλου . Αλλα αυτος δε καταλαβαινε , μα ειναι δυνατόν , σκεφτομουνά ? Ειναί δυνατον να μην νιώθει άβολα ? Να μη θέλει να φύγει . Αλλα οοοοοχι , αυτος εκει μας ακολουθούσε .
Ετσι κι εγω μαζεψα όλα τα κουραγία μου και είπα να του εξηγησω , να του μιλήσω σοβάρα μπας και φύγει
-Λοιπον κοίτα να δείς Ι. Τα εχώ με ένα παιδι στη Θεσκη και είμαι πολύ ερωτευμένη . Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ξανα κάτι άλλο μεταξυ μας . Οτι εγίνε χτες ήταν για μένα ένα λαθος , που εκανα επειδη ημουν πολυ πολυ μεθυσμενη και επειδη ειχα στεναχωρηθει που δε με ειχε παρει τηλεφωνο .
-Κι αν για μενα δεν ηταν λαθος ? Τι θες να σου πω να τον χωρισεις ?
-Κοιτα να δεις ο Θ. δεν εχει σχεση , και να μην υπηρχε παλι δε θα ξανακανα κατι μαζι σου .
-Αυτο δε σημαινει πως δε μπορουμε να αραζουμε σα φιλοι ...,ειπε και περασε το χερι του πανω απο τους ωμους μου. Το τραβηξα αμεσως
-Οσο περιεργο κι αν σου φαινεται , δε θελω ουτε σα φιλοι να αραζουμε . ,ειπα και εφυγα
Αυτός όμως συνεχισε να μας ακολουθει και επεμενε να μιλαει στο αγορι μιας φιλης μου για ακομα 2 ωρες . Ολοι δυσανασχετουσαν με τον καμενο τυπο που ερειμην μου ειχα κουβαλησει μαζι μας . Αλλα πιο ασχημα απο ολους ενιωθα εγω , που παροτι του μιλησα τοσο ασχημα αυτος δεν ξεκολλαγε με τιποτα . Με κοιταγε με ενα τρομακτικο βλεμμα απο μακρια  και εγω αηδιαζα καθω θυμομουν πως χτες φιλαγα αυτον τον ανθρωπο .
Ετσι καποια στιγμη αποφασισα να τον διωξω μια και καλη .
-Κοιτα να δεις με αυτο που κανεις καταπιεζομαι παρα πολυ . Εχω ερθει εδω για να ειμαι με τις φιλες μου και να περασω καλα και το να καθεσαι εδω μαζι μας ενω κανενας δε σε ξερει με κανει να νιωθω πολυ ασχημα οποτε πρεπει να σου ζητησω αν γινεται να φυγεις και να αφησεις τη παρεα μου ησυχη .Ευτυχως φευγω αυριο και δε θα ξαναχρειαστει να σε δω . Οποτε αμα θες , κανε μου τη χαρη και μη με κανεις να νιωσω παραπανω ασχημα .
-Δηλαδη θες οντως να φυγω ?
-Ναι φυγε , σοβαρα σε παρακαλω .
Και αυτος επιτελους εφυγε ... Καπως ετσι τελειωσε το καλοκαιρινο μου κερατο με τον Ι. Λιγο καιρο μετα εμαθα απο μια αλλη φιλη μας πως αυτος ο τυπος εσβηνε τσιγαρα στα χερια του μαστουρωμενος στις βαθρες , και κολλαγε σε ακυρες παρεες .
Γεματη τυψεις γυρισα στην αγκαλια του Θ. την επομενη μερα και επελεξα να μην του πω τιποτα . Λιγο πριν φυγω ξανα μου ειπε
-Μωρακι μου τωρα που θα φυγεις , μη πας με κανεναν αλλον γτ θα στεναχωρηθω
-Ενταξει ,του ειπα , αρκει να μη πας και συ με καμια αλλη
-Δε θα παω ,
Η συμφωνια μας επισφραγηστηκε με ενα φιλι και εγω συνηδειτοποιησα πως απο εκεινη τη στιγμη και πλεον θα ξεκιναγε η αποκλειστικοτητα στη σχεση μας , ενω το κερατο με το Ι. θα ανηκε στο μη αποκλειστικο παρελθον .


lost :το μεγάλο κεφάλαιο Θ.( μερος2:η σχεση )

Τις επόμενες δυο μέρες, έτρωγα τα νύχια μου περιμένοντας να μου στειλεί . Όταν πέρασε και η δευτέρη μέρα αποφάσισα πως αντί να τρωω τα πετσάκια και το μανόν μου μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα δαχτύλα μου για να του στείλω εγώ μυνήμα . Κάπως ετσι πήρα την κατάσταση στα χέρια μου στελνοντας του ενα ταπεινο τι κανεις καπου στις 2 το πρωι . Το μυνημα απαντηθηκε αμεσα μιας και ο Θ. ειχε σκοπια . Το ενα μυνημα εφερε το αλλο και καπως ετσι μου ζητησε να ξαναβγουμε .
Μεσα στις τρεις μερες που επρεπε να περιμενω για να βγουμε το δευτερο ραντεβου καταφερα να βγαλω εναν ερπη ( κατι το αγχος της εξεταστικης , κατι η ταραχη ) και ετσι το πρωτο πραγμα που του ανακοινωσα ηταν πως δε θα υπηρχε καμια απολυτως δραση σε εκεινο το δευτερο ραντεβου . Μου ειπε να διαλεξω που θα πηγαιναμε και επελεξα τη παστα φλωρα ως τεστ για το ποσο στρειτ ειναι . Μετα απο περιπου 4 ωρες ασταματητης κουβεντας , καναμε μια βολτα στη παραλια για περιπου ενα δυωρο και με γυρισε σπιτι , αφου με φιλησε στο μετωπο . Ομολογω πως προβληματιστηκα .. Στο μετωπο ?? Τι ηταν μπαμπας  ή παπας ? Σιγουρα δεν ηταν γκομενικο . Την επομενη μερα μου εστειλε μηνυμα πως περασε πολυ καλα και κανονισαμε να ξαναβρεθουμε μετα απο 2 μερες που ξαναειχε αδεια . Εγω ημουν πια αποφασισμενη . Ηταν επισημα το τριτο μας ραντεβου και μπορουσα να του κατσω . Ετσι ευγενικα τον καλεσα σπιτι μου .Αφου μιλήσαμε και μου ανακοίνωσε πως είναι πασπίτης ( πραγμά το οποίο δεν με χαροποιήσε και πολυ ) , με φίλησε με πήρε απο το χέρι και με πηγέ στη κρεβατοκάμαρα
Η πρωτη φορα που καναμε σεξ δε με ενθουσιασε . Απλα εντυπωσιαστηκα που ηταν ολα τοσο γλυκουλικα . Σε σχεση με ολους τους προηγουμενους ηταν ο πιο τρυφερος και ο λιγοτερος παθιασμενος .
Δεν νομιζω πως εχεί πολυ σημασία να αναφέρω όλα τα υπόλοιπα . ¨Ημουν ερωτευμένη και εχώ καταληξει πως λίγο πολυ είχα ωραιοποιήσει τα πάντα . Τα ασχήμα και τα καλά . Στη προκειμένη φάση , ειχέ για μένα σημασία πως ως εκ θαυμάτος είχα βρεθεί σε μια σχέση χωρις καλα καλά να το καταλάβω και όλα εδειχνάν να βαίνουν καλώς . Αγνούσα πεισμάτικα το γεγονός οτι ήταν πασπίτης , τα άσχημα παπούτσια του , τις ιστορίες για μεθύσια σε κλαμπ με γκόμενες και βότκες  , τις ιστορίες για την πρωήν που κερατώνε για 6 μήνες με μια τριαντάρα και το μικρό του υψός . Απλά τον κοίταγα στα μάτια , τον αφήνα να με κραταεί απο το χέρι οταν βγαίναμε βόλτα και χαιρόμουν που ειχά σταθέρο σεξ και συνεχη εισροή μυνηματων στο κινητό μου . Τον ηθέλα και με ήθελε κι αυτος , και ολά τα αλλά ητάν για μένα τότε βλακείες και παραξενίες .Ότι έβλεπα και δε μου αρέσε το αγνούσα ενω κόλλαγα στα θετικά με μια υπόμονη που δεν ηξέρα καν πως υπήρχε . Όταν είχα καίρο να τον δώ ακουγα ξανα και ξανα ήλιθια τρεντοτράγουδα και συγκινιόμουνα ανεφ λόγου και αιτίας και σκεφτομούν πως το μόνο που θέλω είναι να γυρίσω στην αγκαλία του .Άλλαξα μαρκά στα τσιγάρα μου και αρχίσα να παίρνω τα δικά του , κι ας ήταν πολυ βαρια για να νιωθώ τη γευση του στο στόμα μου . Ρομάντικες βλακειες , λεω τώρα . Απόρω πραγματικα σε τι είδους πλύση εγκεφάλου ειχα υπόβαλει τον εαυτό μου για χαρή αυτου του τύπου με τον οποίο τόσο λίγο ταίριαζα .Αλλά απο την άλλη ημουνα τρισευτυχίσμενη μέσα σε ένα ειδός απολυτής νιρβάνας . Νιρβάνας τόσο μεγάλης που προτίμησα να περάσω 5 μέρες παραπάνω μαζι του στη θεσσαλόνικη απο το να παω να βρώ τους φίλους μου στη σαμοθράκη . Νιρβάνας τέτοιας που με επείθε να επίστρεφω στο αδείο και ζέστο φοιτητίκο μου σπίτι αυγουστιάτικα για να δω αυτόν , με εναν πρωτογνωρό και συγκλονιστίκο ενθουσιασμό και μόνιμες πεταλούδες στο στομάχι .
Ναι , ημουν ερωτευμένη